VOM FI GHIDUL TĂU

Suntem specializați în construirea site-urilor de eCommerce realizate pe platforme open-source ca Wocommerce, Prestashop sau Magento și oferim soluții complete de servicii de marketing digital și grafic design. De la etapa de planificare și până la cea promovare, obiectivul nostru este să vă ajutăm să lansați un magazin digital de succes care să crească vânzarile afacerii dumneavoastră.

Toate afacerile încep cu un plan bine pus la punct.

STRATEGIE &
CONSULTARE

Suntem un grup de experți pasionați și orientați către identificarea de oportunități și abilități care să devină atuuri ale unei strategii digitale puternice. Indiferent dacă obiectivul tău este să crești vânzările sau să stimulezi recunoașterea brandului, anii noștri de experiență în consultanță și strategie de comerț electronic ne permit să avem o abordare bazată pe date care are un impact semnificativ asupra afacerii tale.

Contempo Insights

Vezi proiectul tău prinzând viață

DESIGN & UX

Cu minți creative care nu cunosc limite și acces la cele mai noi tehnologii, proiectăm site-uri web la fel de uimitoare vizual, cât și funcționale. Design-urile noastre responsabile pentru site-ul eCommerce oferă o experiență imersivă pentru clienți pe toate canalele – de la desktop la mobil – care vă vor marca.

Contempo Insights

Construim branduri de la 0.

DEZVOLTARE ȘI INTEGRĂRI

Aveți nevoie de o soluție digitală, adaptată pentru a reflectă obiectivele și identitatea afacerii dvs., iar noi suntem aici pentru a o livra. Oricare ar fi nevoile dvs. unice, echipa noastră de dezvoltare Wocommerce, Prestashop sau Magento 2 poate efectua integrări complexe și vă poate oferi experiențe excepționale pentru clienții dvs., astfel încât afacerea dvs. să prospere.

Contempo Insights

LANSAREA WEbsite-ului ESTE DOAR ÎNCEPutul.

MARKETING

Crește-ți brandul cu campanii de marketing integrate care îți pun afacerea în fața publicului potrivit. Serviciile noastre de marketing se referă la a vă oferi un avantaj competitiv, cu conținut demn de buzz, clasamente de top pe site-uri web, campanii de e-mail orientate spre clientul potrivit și multe altele.

Contempo Insights

HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNA

Suntem partenerii dumneavoastra strategici în comerț electronic.