Compania de dezvoltare a site-urilor de comert electronic

Contempo Insights este una dintre cele mai importante companii de dezvoltare web care oferă o varietate de servicii de dezvoltare web și design web de comerț electronic pentru a asigura buna desfășurare a fiecăreia dintre aplicațiile dvs. de comerț electronic.

Toate afacerile încep cu o platformă bine pusă la punct.

Servicii de dezvoltare a site-urilor de comerț electronic pe care le oferim.

Contempo Insights se angajează să ofere o experiență bogată în comerț electronic. Serviciile noastre includ dezvoltarea web personalizate pentru platformele Wocommerce, Prestashop si Magento. 

SERVICII DE CREARE MAGAZIN ONLINE WOOCOMMERCE

Serviciile noastre de creare magazin online bazate pe WordPress te vor ajuta să obți mai rapid rezultatele dorite și să menți calitatea website-ului tău cu soluții personalizate precum widget-uri informative și interactive, extensii conectate la date, plug-în pentru e-commerce, integrare cu API-uri, plug-in SEO etc.

La Contempo Insights, echipa noastră de dezvoltatori experți în WordPress a creat o multitudine de website-uri pentru clienți din toate regiunile țării.

Contempo Insights

SERVICII DE CREARE
MAGAZIN ONLINE PRESTASHOP

Dezvoltarea unui magazin online nu este doar o creare a unui catalog de produse cu aspect plăcut, este o sarcină complicată care necesită cunoștințe, experiență, creativitate și înțelegere profundă a tendințelor de comerț electronic. Crearea unui magazin online PrestaShop de cele mai noi caracteristici, teme și integrări oferă funcționalitatea de care aveți nevoie pentru a câștiga clienți și de a vă plasa magazinul online deasupra competitorilor.

Contempo Insights

SERVICII DE CREARE
MAGAZIN ONLINE
MAGENTO

Fiind o platformă de comerț electronic profesională, bogată în funcții, crearea magazinelor online Magento este preferată de mulți. Contempo Insights oferă soluții personalizate și plug-in-uri terțe, pentru a oferi clienților săi o mai mare flexibilitate și scalabilitate.

Magento este o platformă profesională eCommerce open-source scrisă într-un limbaj de programare PHP, care vă oferă un control complet asupra interfeței intuitive, funcționalități bogate în SEO, instrumente de gestionare a conținutului, flexibilitate pentru magazinul online.

Contempo Insights

Procesul de realizare

Procesul de realizare al unui website este unul complex, care trebuie să respecte
anumite reguli pentru a putea obține în final un produs profesionist, complex și actual.

https://www.flaticon.com/free-icon/meeting_1239726

Consultantă >

Lansare Website >

https://www.flaticon.com/free-icon/meeting_1239726

HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNA

Suntem partenerii dumneavoastra strategici în comerț electronic.